Дни след голямата трагедия в семейството на собственика на английския Лестър - Вичай Сривадханапрабха, синът му Айяват излезе с изявление към феновете.

След инцидента с хеликоптера на боса, мнозина се запитаха, дали инвестициите в клуба няма да спрат и Лестър да бъде продаден.

Ето какво каза синът на загиналия Сривадханапрабха, който вече е собственик на клуба, пред феновете.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Бих искал да благодаря на всички с цялото си сърце за огромната подкрепа. Случилото се ме накара да осъзная колко важен бе баща ми за толкова много хора по целия свят. Трогнат съм от това, че той има важно място в сърцата на толкова хора.

Много съм горд, че имам такъв изключителен баща. От него ми бе завещана тази много важна мисия да продължа делото му и възнамерявам да направя точно това. Знам, че ще получа нужната подкрепа за това. Благодарен съм за всичките ви съобщения и мили думи. Отдавна баща ми ме научи да бъда силен и да се грижа за семейството си.

Той обичаше своето семейство. Той превърна Лестър Сити в семейство. И нищо не би го карало да се гордее повече от това да види как членовете на това семейство, което той изгради, се подкрепят взаимно в този тъжен период. 

Той ме напусна, завещавайки ми да продължа. Ще направя всичко по силите си, за да съхраня неговите големи мечти", каза новият собственик на клуба.