Ръководството на Манчестър Юнайтед временно е замразило търсенето на постоянен треньор, тъй като е останало много доволно от резултатите на временния мениджър Ралф Рангник, пише „Сън“.

63-годишният германец постигна пет победи в осем мача за първенство и допусна само една загуба, а освен това класира „червените дяволи“ за четвъртия кръг на ФА Къп.

Играта на тима наистина не е впечатляваща, но босовете са доволни от начина, по който Професора държи отбора във възходяща посока.

Бордът на директорите иска да види какво може да бъде постигнато от Рангник до края на сезона. Ако той успее да извоюва място в Топ 4 и участие в квалификациите за Шампионската лига през лятото, то германецът може да остане за постоянно на поста.

Шефовете са отбелязали, че Ралф Рангник е успял да обедини съблекалнята и е укротил голямото самочувствие на някои от звездите. Освен това смените, които прави в последните мачове се оказват ключови за крайния изход на срещите.

От друга страна е подобрена играта в защита. Четири мача без допуснат гол в 10 изиграни двубоя и по едно получено попадение в пет от останалите шест срещи.

Именно тези показатели са принудили ръководството на Манчестър Юнайтед временно да спре търсенето на постоянен мениджър за тима. За топфаворити за поста бяха сочени Маурисио Почетино (ПСЖ), Ерик Тен Хааг (Аякс) и Брендън Роджърс (Лестър).