Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е изживял истински шок след неприятната новина за сър Кени Далглиш, който бе диагностициран с COVID-19 преди няколко дни. Легендата на мърсисайдци е асимптоматичен и бе изписан от болницата за възстановяване в домашни условия.

„Беше истински шок за мен, когато разбрах за Кени преди три дни. Момчетата изпратиха съобщение в групата ни в WhatsApp и всички бяха „Уоу!”  Има огромна разлика в това дали познаваш човека, който се е заразил с вируса или не. В този момент си мислиш „Уоу, един от нас го има”. Беше истинска лудост”, сподели Клоп пред официалния сайт на клуба.

„Имах възможността да изпратя съобщение на една от дъщерите му и да поговорим. Тя беше доста неспокойна, но бе добре и каза, че всичко изгледа добре. Два дни по-късно разбрахме, че той е изписан от болницата. Това е добра, много добра новина. Надявам се, че се справя добре. Всички познаваме Кени и го обичаме. Нашите мисли и молитви са с него в този момент, но може би той вече няма нужда от тях, което е още по-добре”, добави германецът.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!