Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пое вината за избрания от него състав след загубата от Уулвърхемптън с 1:2 и отпадането още в четвъртия кръг на турнира за Купата на Англия – ФА Къп.

„Бяхме много зле. Започнахме лошо и по никакъв начин не се подобрихме. Всеки го видя. Няма много хубави неща, които да се кажат за този мач. Трудно е за обяснение”, изрази огромното си разочарование германецът.

 „През второто полувреме бяхме по-добре, но реално нямаше как да станем по-зле. Няма какво повече да кажа. Аз съм отговорен за състава днес, за титулярите. Нямам правото да виня нито един футболист. Не мога да кажа какво ще се случи. Няма да е по-лесно за Челси, мачът няма как да е решен предварително. Всичко зависи само от нас. Още е рано да говорим за следващия мач. сега трябва да говорим за този, но да си кажем нещата вътре в отбора, а не публично пред вас журналистите”, допълни мениджърът на „червените”.

 „Ядосан съм, но това не е достатъчно. Сега трябва да се възстановим, да си съберем мислите и да бъдем на 100% готови”, завърши Юрген Клоп.