Една от легендите на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс каза какво ще попречи на „червените дяволи“ срещу другите грандове през настоящия сезон. Бившият халф е на мнение, че средната линия на тима ще страда по време на дербитата, а отборът ще компенсира с контраатака.

„Мисля, че срещу големите отбори ще имат проблеми заради халфовете си. Затова казвам, че срещу тях ще играят на контраатака. За момента те са най-добрият отбор на контраатака. Не мисля, че ще бъдат като Челси или Сити, които ще водят играта с притежание на топката“, коментира бившият полузащитник след гръмката победа на Манчестър Юнайтед с 4:0 срещу Челси на старта на сезона.

„Ако се защитават, както могат с Хари Магуайър и Аарън Уан-Бисака и оставят Рашфорд и Марсиал в предни позиции, мисля, че ще създадат проблеми на всеки. Не мисля, че ще е проблем за Марсиал да играе и отляво на атаката. Спомнете си Тиери Анри. Той започваше като централен нападател, но някак винаги приключваше мачовете вляво на атаката. Така че не мисля, че това е нещо лошо. Ако Марсиал може да се впише като Анри, трябва да се възползват от това предимство“, добави Пол Скоулс.