Кристиано Роналдо показа за пореден път, че не приема добре критики към представянето си. Той отговори на бившия си съотборник Уейн Рууни, който заяви, че завръщането на португалеца в Манчестър Юнайтед не е било успешно.

В понеделник Рууни бе гост в студиото на “Скай Спортс”. Там Джейми Карагър го попита дали завръщането на Кристиано е подобрило представянето на “червените дяволи”. “Бих казал “не”. Той вкара важни голове, особено в Шампионската лига по-рано през сезона. Вкара и хеттрик срещу Тотнъм. Но ако гледаме бъдещето на клуба, трябва да се насочим към по-млади, по-главни за успехи играчи. Кристиано не е играчът, който беше”, каза Рууни.

Изказването на Уейн не бе прието добре от Роналдо и той намери място да отговори. Рууни пусна снимка от гостуването си в “Скай Спортс” в социалните мрежи. Под нея португалецът публикува пост с думите: “Двама завиждат”. Той вероятно е насочен освен към Рууни и към Карагър, който на няколко пъти е казвал, че завръщането на Кристиано на “Олд Трафорд” е грешка.