Лидерът преди началото на кръга Уест Хям не успя да победи градския съперник Кристъл Палас и двата тима завършиха зрелищно 2:2 в лондонския сблъсък от третия кръг на Висшата лига.

Пабло Фолналс (39) даде аванс на „чуковете“ в 39-ата минута, когато Михаил Антонио проби добре в наказателното поле и му асистира за 1:0.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Малко преди изтичането на час игра новото попълнение на гостите Конър Галахър (58) изравни след центриране на Кристиан Бентеке. Скоро след това домакините отново поведоха с гол на Михаил Антонио (68), който се пребори за топката с Йоахим Андерсен и вкара за 2:1. В ответната атака обаче отново Галахър (70) смълча феновете на "чуковете", след като се ориентира много добре в наказателното поле на Лукаш Фабиански и оформи крайното 2:2.

Въпреки домакинското равенство Уест Хем остава начело във Висшата лига със 7 точки, колкото събра и Евертън след успеха си с 2:0 при визитата на Брайтън. Астън Вила и Брентфорд завършиха 1:1, Лестър спечели с 2:1 при визитата си на Норич, а Саутхемптън стигна до 2:2 при визитата си на Нюкасъл с гол в последните секунди. 

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕТО В АНГЛИЯ ВИЖ ТУК !!!