Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Ливърпул надви много трудно у дома Нотингам с 3:2 в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига.

През първата част двата тима не успяха да реализират нито едно от положенията си, но след почивката предложиха истинско зрелище на "Анфийлд".

Диого Жота (47) даде аванс на домакините след асистенция на Фабиньо, но скоро след това Неко Уилямс (51) изравни след пас на Морган Гибс-Уайт.

Отново Диого Жота (55) бе точен за 2:1, възползвайки се от подаване на Анди Робъртсън, но Морган Гибс-Уайт (67) вкара за 2:2 и даде надежда на гостите за точка. Мохамед Салах (70) обаче донесе трите точки за мърсисайдци след пас на Трент Александър-Арнолд.

След успеха си играчите на Юрген Клоп събраха 50 точки на седмата позиция и изостават на 3 от петия Тотнъм и 6 от четвъртия Нюкасъл. Нотингам е предпоследен с 27 точки, но само на една от спасителната 17-а позиция, на която се настани Лестър. "Лисиците" обърнаха у дома Уулвърхемптън с 2:1 в друг мач от кръга след голове на Келеши Ихеаначо (37-дузпа) и Тимоти Кастан (75). Матеус Куня (13) бе точен преди това за "вълците".

По-същото време Брентфорд и Астън Вила завършиха 1:1. Айвън Тони (65) изведе "пчеличките" напред в резултата, но Дъглас Луис (87) спаси бирмингамци, които прекъснаха серия от пет победи в елита.

Кристъл Палас и Евертън пък направиха 0:0 на "Селхърст Парк" в Лондон и взеха само по точка, а по-рано през деня Фулъм надви Лийдс с 2:1 на свой терен.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!