ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Манчестър Сити завърши 1:1 при гостуването си на Нотингам в мач от 24-ия кръг на английската Висша лига и направи грешна стъпка в битката за титлата, оставайки на две точки зад лидера Арсенал, който е и с мач по-малко.

“Гражданите” доминираха напълно на "Сити Граунд" и след пропуски на Грийлиш, Родри и Гюндоган все пак поведоха в края на първото полувреме с попадение на Бернардо Силва (41) при първия точен удар в мача.

През второто полувреме тимът на Гуардиола създаде доста положения, но направи поредица от пропуски, а най-голям шанс за гол имаше Ерлинг Холанд, който не успя да се разпише в 67-ата минута. Преднината беше минимална и в 84-ата минута влезлият като резерва Крис Ууд изравни.

 Топ Коефициенти за Спортни залагания!

След тоталната си доминация и многобройни пропуски Сити бе наказан с гол на Крис Ууд (84), който изравни на празна врата след центриране на Гибс-Уайт. Ситуацията бе прегледана от ВАР заради потенциална засада, но такава нямаше. Финалният щурм на гостите не даде резултат и те си тръгнаха само с точка.

Така Манчестър Сити остана на второто място с 52 точки и две по-малко от Арсенал. Нотингам заема 13-а позиция с 25 точки.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК