ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

След три поредни загуби във всички турнири Манчестър Юнайтед спечели при визитата си на Бърнли с 1:0 в мач от шестия кръг на английската Висша лига и най-накрая успя да запише първа победа като гост от началото на сезона.

Единственото попадение в срещата бе дело на капитана на „червените дяволи“ Бруно Фернадеш (45), който вкара великолепен гол от воле след центриране от Джони Еванс в самия край на първото полувреме.

Домакините натиснаха в началото и в 10-ата минута Зеки Амдуни стреля от близко разстояние в наказателното поле на Манчестър Юнайтед, но Андре Онана спаси със страхотен рефлекс и плонж. Седем минути по-късно Зеки Амдуни овладя в наказателното поле и шутира, но покрай левия страничен стълб на вратата.

Бруно Фернандеш центрира от корнер в 25-ата минута на първа греда, където Джони Еванс се извиси над всички и прати топката във вратата, пазена от Джеймс Трафорд. Голът обаче не бе зачетен след преглед на ситуацията с ВАР, тъй като Расмус Хьойлунд бе в положение на засада и влияеше на вратаря.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

В последната минута на първата част Джони Еванс изведе Бруно Фернандеш зад гърба на отбраната на Бърнли. Капитанът на Манчестър Юнайтед стреля от воле и вкара красив гол за 0:1.

След почивката темпото бе ниско, а чистите положения пред вратите не изобилстваха. Джей Родригес бе изведен зад гърба на отбраната на Манчестър Юнайтед в 78-ата минута, но Джони Еванс го изпревари и успя до блокира изстрела. Пет минути по-късно Сандер Берге стреля опасно с глава, но топката прелетя над напречната греда. 

Рашфорд бе изведен на чиста позиция в 85-ата минута, когато направи серия от финтове, след което стреля, но ударът му бе отразен от вратаря на домакините Трафорд.

Така Манчестър Юнайтед събра актив от 9 точки на осмото място, а Бърнли остава на дъното на таблица с актив от само точка.

БЪРНЛИ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0:1
0:1 Бруно Фернандеш (45)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!