Манчестър Юнайтед обърна Фулъм с 3:1 и е последният полуфиналист в турнира за Купата на Англия - ФА Къп. Така "червените дяволи" ще срещнат Брайтън в спор за място на финала на "Уембли". Александър Митрович (50) изведе напред гостите, но Бруно Фернандеш (75, 90+6) и Марсел Забитцер (77) донесоха успеха на домакините срещу деветима от гостите след директните червени картони в 72-ата минута за Уилиан и Митрович. 

Още в 8-ата минута Уилиан опита изстрел от далечна дистанция, който обаче не затрудни Де Хеа. Пет минути след това Вегхорст нанесе точен удар, но той бе в средата на вратата и Бернд Лено улови без проблеми.

В 25-ата минута Александър Митрович се озова на земята в пеналтерията на "червените дяволи" след сблъсък с Лисандро Мартинес, но не бе отсъдена дузпа. Пет минути след това сърбинът успя да отправи удар с глава след изминаването на половин час игра, но топката отново премина покрай вратата на Де Хеа.

В добавеното време на първото полувреме Лисаандро Мартинес намери Вут Вегхорст с дълго подаване, а той пусна към Мактоминей, но неговият изстрел бе блокиран. 

Четири минути след почивката Уилиан пробва шут от дистанция, при който Де Хеа трябваше да се намеси страхотно, а в 50-ата минута Александър Митрович откри резултата от близка дистанция след разбъркване при корнер. Сърбинът бе близо да удвои преднината на Фулъм в 66-ата минута, но Де Хеа се намеси отлично. 

В 70-ата минута Антони изведе Санчо, а той успя да финтира и Бернд Лено, което го остави сам срещу опразнената врата и в последния момент Уилиан изби от голлинията, но с ръка, което му донесе червен картон. Александър Митрович побесня и влезе в разправия със съдията и също бе изгонен с червен картон, а изгонен бе и треньорът на Фулъм Марко Силва. Бруно Фернандеш пък реализира дузпата в 75-ата минута за 1:1. Две минути след това Санчо изведе Люк Шоу в наказателното поле на Фулъм и той намери Марсел Забитцер, който с пета вкара за 2:1.

В последните секунди от добавеното време Бруно Фернандеш оформи крайния резултат, след като Фред го намери в наказателното поле на Фулъм и португалецът шутира мощно, за да прати топката в мрежата на Лено за 3:1.