ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Манчестър Юнайтед спечели с убедителното 3:0 гостуването си на Нотингам в първата среща от полуфиналите на Карабао Къп (Купата на Лигата). Така "червените дяволи" направиха голяма крачка към класирането на първи финал под ръководството на Ерик тен Хаг. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Головете за Юнайтед вкараха Маркъс Рашфорд в шестата минута, Вут Вегхорст (в 45-ата), който отбеляза дебютното си попадение за тима след привличането от Бешикташ, както и Бруно Фернандеш - в 89-ата. След седмица предстои реванш на "Олд Трафорд", който се явява протоколен. 

В другата полуфинална двойка Нюкасъл взе минимален аванс на Саутхямптън след победата като гост с 1:0 във вторник.

В шестата минута Маркъс Рашфорд откри резултата след отличен пробив. Английският национал, който се намира в отлична форма, преодоля двама играчи на Нотингам и се разписа с левия крак. 

В 23-ата минута домакините бяха близо до изравнявне. Сам Съридж вкара, но се оказа, че е бил в засада и попадението беше отменено. В следващите минути домакините продължиха да притискат "червените дяволи". Де Хеа спаси коварен изстрел на Скарпа, а малко след това трябваше да се намесва и при удар на Бренан Джонсън. В 31-ата минута отново Джонсън застраши гостите, но този път изпрати топката над напречната греда. Малко преди почивката Антони и Бруно Фернандеш пропуснаха. 

В последната минута на първото полувреме Антони отправи силен далечен изстрел, Уейн Хенеси изби, но нидерландският национал Вут Вегхорст направи добавка и откри головата си сметка за Юнайтед - 0:2.

След почивката футболистите на Манчестър Юнайтед доминираха и успяха да стигнат до още един гол. Той падна чак в последната минута. Бруно Фернандеш получи топката от Фред на границата на наказателното поле и не остави шансове на Хенеси - 3:0 за "червените дяволи", които вече мислят за финала.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК