ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес във фокуса ни е букмейкърската къща Stake, която в средата на сезона изненада феновете на Арсенал и започна да изплаща печалби на онези, които заложиха за първа титла на "артилеристите" от 19 години насам.

Според букмейкъра тимът е показал с досегашното си представяне, че няма да има проблеми да вдигне трофея, макар до края на остават цели 17 кръга, а лондончани да имат само 5 точки аванс и мач повече от  преследвача Манчестър Сити.

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Преди началото на сезона коефициентът за успех на "артилеристите" бе 28/1, след победата над Тотнъм падна до 6/1, а след успеха над Манчестър Юнайтед (3:2) преди дни вече е 7/10.

От Stake разкриха, че фенове вече могат да прибират печалбите си, най-голямата от които е 14 хиляди паунда.

"Арсенал е шампион този сезон във Висшата лига. Видяхме достатъчно от "артилеристите", за да вземем решение да започнем да изплащаме на тези, които са заложили на Арсенал да спечели титлата, така че феновете, които вярваха преди началото на сезона, не трябва да чакат повече. Въпреки факта, че бяха пети фаворит преди началото, те играят в страхотен стил и са начело в таблицата. Не виждаме как Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед или други съперници могат да ги хванат. Ще изплатим хиляди лири, за да може партито в червената част на Северен Лондон да започне", заяви ръководителят на маркетинга в компанията Джаред Фебрайо.

Той допълни, че ако все пак някой друг отбор вдигне трофея, парите за титла на Арсенал няма да бъдат връщани.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК