ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Манчестър Юнайтед срази у дома Уулвърхемптън с 2:0 в мач от 36-ия кръг на английската Висша лига и направи голяма крачка към класирането си за Шампионската лига следващия сезон. Антони Марсиал (32) и Алехандро Гарначо (90+5) вкараха головете за успеха на "червените дяволи", които дръпнаха с 4 точки пред петия Ливърпул. Успехът бе много специален за мениджъра Ерик тен Хаг. Нидерландецът имаше нужда от най-малко мачове (35), за да запише 20 победи във Висшата лига начело на "червените дяволи", което е рекорд за клуба. Досега той се държеше от Луис ван Гаал, който записа 20 победи в първите си 36 срещи.

Домакините натиснаха в началото и в 9-ата минута Антони напредна с дрибъл, но изстрелът му с левия крак мина покрай десния страничен стълб на Бентли.

След половин час игра Люк Шоу центрира от левия фланг, а Антони бе на чиста позиция, но от близка дистанция ударът му с глава прати топката над напречната греда. Две минути след това Бруно Фернандеш изведе Антони, който се отскубна от противниковата защита и пусна топката към Антони Марсиал, който на празна врата нямаше проблем да вкара за 1:0.

Три минути преди края на редовното време за първата част "червените дяволи" можеха да удвоят резултата, след като Матеуш Куня без да иска отправи топката към собствената си врата, но Бентли успя да реагира и със сетни сили изби в корнер.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

След почивката Уулвърхемптън се активизира в предни позиции, но не успяваше да завърши по-добър начин своите атаки. В 59-а минута Антони имаше добра възможност, като стреля от границата на наказателното поле, а след получилия се рикошет топката премина на сантиметри от левия страничен стълб на Бентли.

В 73-а минута Джейдън Санчо получи добра топка и навлезе в наказателното поле, след което демонстрира добра техника и стреля в близкия ъгъл, но Бентли спаси с една ръка. Каземиро опита удар от движение в 82-а минута, като топката летеше застрашително към левия ъгъл, но стражът на Уулвс изби в корнер.

Влезлият като резерва аржентинец Алехандро Гарначо в 95-ата минута оформи крайното 2:0 и подпечата трите точки за домакините.

След успеха си Манчестър Юнайтед се утвърди на четвъртата позиция с 66 точки и има 4 повече от петия Ливърпул, който е изиграл същия брой срещи. Уулвс е на 13-ата позиция с 40 точки.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - УУЛВЪРХЕМПТЪН 2:0
1:0 Антони Марсиал (32), 2:0 Алехандро Гарначо (90+5)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!