Манчестър Юнайтед се издъни у дома срещу Бърнли, с който завършиха 0:0 в мача си от десетия кръг на английската Висша лига. „Червените дяволи” приключиха срещата в намален състав заради червения картон на Андер Ерера в 68-ата минута. На почивката между двете полувремена и мениджърът на домакините Жозе Моуриньо бе изгонен от резервната скамейка заради бурна реакция срещу съдията. Специалния искаше да бъде отсъдена дузпа за падане на Матео Дармиан в наказателното поле на гостите в самия край на първата част, но съдията Марк Клатънбърг не посочи бялата точка и изгони португалския мениджър на трибуните.

Златан Ибрахимович пропусна чудесна възможност за гол в 17-ата минута, когато бе изведен от Хуан Мата. „Червените дяволи” продължиха да доминират и до края на първата част, но така и не съумяха да преодолеят отбраната и вратаря на гостите.

През второто полувреме в 68-ата минута Ерера получи втори жълт картон и съответно червен заради нарушение срещу Марни. Въпреки това домакините продължиха да търсят по-настойчиво победата до края на мача. Бърнли обаче успя да удържи нулевото равенство и да си тръгне с точка от „Олд Трафорд”.

След ремито Юнайтед е осми с 15 точки. Бърнли заема 13-а позиция с 11 точки.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!