Мениджърът на Уест Хям Славен Билич стиска палци Манчестър Юнайтед да спечели турнира ФА Къп - Купата на Англия. Ако това се случи, „чуковете” ще имат по-големи шансове да играят в Лига Европа през следващия сезон, след като бяха елиминирани от „червените дяволи” на 1/4-финалите в надпреварата. Юнайтед ще спори с Кристъл Палас на финала във ФА Къп.

"Чувстваме се в добра форма и много мотивирани. Разбира се, бихме искали Манчестър Юнайтед да спечели ФА Къп, защото това ще ни даде още една възможност. Всичко е в наши ръце, така че предпочитаме да свършим сами работата си, отколкото да чакаме една седмица след края на шампионата и да бъдем фенове на Манчестър Юнайтед”, сподели Билич преди гостуването срещу Уест Бромич в събота от 17:00 часа българско време.

„Място в топ 4 е много трудно постижимо. Топ 6 е целта ни. Остават ни четири мача, имаме съвсем малка преднина, но не можем да си позволим да губим тези срещи. Ще бъде трудно, защото ни предстоят много тежки мачове, но сме в добра форма", допълни хърватският специалист.

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!