Мениджърът на Уест Хям Славен Билич се надява Уейн Рууни да не играе тази вечер срещу "чуковете" в преиграването между двата тима от 1/4-финалите на ФА Къп. 

Надеждите му обаче най-вероятно ще останат напразни, тъй като се очаква 30-годишният футболист да е в групата на Юнайтед за срещата на "Болейн Граунд". Рууни бе извън терените от 13 февруари заради контузия, но в понеделник игра 60 минути за резервите и почти сигурно Луис ван Гаал ще разчита на него.

"Голям фен съм на Рууни, още откакто стъпи на терена с фланелка на Евертън. Според мен той е най-добрият английски играч. Предпочитам да не играе в този мач. Надявам се само да гледа срещата, независимо дали е готов на 100 или на 70%".    

"Нямам идея с какъв състав ще излезе Ван Гаал. Дали Рууни ще започне като титуляр или ще е Фелайни, или пък ще е Ерера? Няма как да знаем, което прави нашата задача още по-трудна, но ние няма да сменим нашия състав заради техния", допълни хърватският мениджър.

Първият двубой между двата тима на "Олд Трафорд" преди месец завърши 1:1. Срещата тази вечер започва в 21:00 часа българско време.