Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази мнение, че битката за шампионската титла в Англия вече е приключила, след като "червените дяволи" загубоха с 1:2 у дома у дома от лидера Манчестър Сити. "Гражданите" вече водят с цели 11 точки на Юнайтед.   

Португалецът подчерта, че реферът на двубоя Майкъл Оливър е имал една-единствена грешка в мача, която обаче е ощетила сериозно тима му. Моуриньо претендираше за неотсъдена дузпа за нарушение на Николас Отаменди срещу Андер Ерера през втората част. 

„Моята първа реакция е, че съжалявам за Майкъл Оливър. Той направи много добър мач, но за свое нещастие допусна важна грешка. Резултатът стана факт благодарение на явната дузпа срещу Ерера, която не беше отсъдена. Тогава ставаше 2:2 при оставащи 20 минути до края”, коментира Моуриньо.

„Дали битката за титлата приключи? Може би да. Манчестър Сити е много добър тим и са защитени от късмета, а и футболните богове са зад гърба им. Освен това и съдийските решения отиват в тяхна полза", каза Специалния.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА