Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали играчите на тима, въпреки че те стигнаха само до 2:2 в домакинството срещу Бърнли от 20-ия кръг на английската Висша лига.

„Да, трябваше да победим. Доволен съм от начина, по който отборът игра, по който реагира в опита си да се вдигне след 0:2. Момчетата се бориха и не мога да кажа нищо негативно за тях. Мога само да похваля духа им, реакцията и начинa, по който предприеха всички рискове през второто полувреме”, коментира след мача Моуриньо.

„Не знам как вкараха първия гол - рикошет тук, рикошет там. Подобни голове получавахме и в други мачове. След това се защитаваха 95 минути. С втория си изстрел отново вкараха. Ние цяло второ полувреме играхме в тяхната половина. Бяхме само с един защитник. Два гола изглеждат нищожни на фона на голямата ни доминация”, каза още Специалния.

„Защо да преминаваме през труден период? Защото не печелим мачовете? Защото съперникът стига до вратата ни два пъти и вкарва два гола. С качеството на играта и рискът, който поемахме, заслужавахме да спечелим както срещу Бърнли, така и срещу Лестър", допълни португалският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА