Мениджърът на Мидълзбро Крис Уайлдър наложи невероятна забрана на играчите преди мача срещу Манчестър Юнайтед  от 1/16-финалите в турнира за Купата на Англия - ФА Къп.

Треньорът забрани на играчите си да разменят фланелките си със звездите на "червените дяволи", особено с Кристиано Роналдо. Уайлдър иска възпитаниците му да бъдат максимално концентрирани в мача, а също така, че не са на екскурзия.

"Те имат звезди от световна класа - Де Хеа, Варан, Магуайър и други, те имат огромен избор от талантливи играчи, които могат да победят всеки един отбор в Европа и Висшата лига. За нашите играчи това не е зрелище. Не искам играчите ми да си разменят фланелките със звездите на Юнайтед на терена, може в съблекалнята", коментира специалистът. 
"Искам играчите ми да играят добре. Да се представят на ниво и да бъдат опасни за съперника. Ако играем добре, ще ни се получи всичко. Ако не, ще е отлична вечер за Юнайтед. Не искаме да е така", добави Уайлдър.

"В играчите има блясък в очите. Мотивацията ни е голяма, ще се борим. Трябва да сме агресивни, амбицирани, тогава ще имаме шанс да им създадем проблеми", каза в заключение треньорът.

Мидълзбро заема 7-ото място в класирането на Чемпиъншип с актив от 45 точки.