Манчестър Юнайтед може да прекрати договора на Кристиано Роналдо, ако той не промени отношението си. "Скай Спортс" твърди, че на "Олд Трафорд" се притесняват относно поведението на португалеца и обмислят евентуалното преждевременно прекратяване на договора му. 

37-годишният Роналдо напусна терена след загубата на Манчестър Юнайтед с 0:4 от Брентфорд в събота без да поздрави мениджъра Ерик тен Хаг.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Португалецът също така удари Давид де Хеа, след като двете грешки на испанския вратар позволиха на „пчеличките“ да поведат с 2:0. Кристиано беше заснет да размахва ръце и да жестикулира раздразнено към стража. 

След последния съдийски сигнал Роналдо не отиде да поздрави гостуващите фенове на Манчестър Юнайтед. Той размени няколко кратки думи с асистента на Тен Хаг - Стив Макларън, и бързо се прибра в съблекалнята.

Недоволството на Роналдо в Манчестър не е голяма новина. Той показа разочарование преди началото на сезона, когато поиска да напусне клуба. Желанието му е да играе в Шампионската лига, но няма да може да го направи с "червените дяволи" този сезон. Агентът на му Жорже Мендеш от известно време му търси нов клуб, но за момента без успех. Преди часове стана ясно, че Милан и Интер са отхвърлили евентуална възможност да привлекат Кристиано.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК