ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд получи страхотни новини, които ще променят живота му. 21-годишният талант вече е чисти свободен, след като всички обвинения срещу него бяха свалени.

Преди година талантът бе арестуван заради опит за изнасилване и побой, след като в социалните мрежи бяха публикувани снимки и видеоклипове от жена, която информира за извършено срещу нея физическо насилие.

След това бе пуснат под гаранция, но задържан отново заради нарушаване на условията. Делото му трябваше да се гледа през ноември, но днес от полицията обявиха, че Грийнууд вече не е обвиняем.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„В този случай е налице комбинация от оттегляне на ключови свидетели и придобит нов материал, въз основа на което вече не е налице реалистична възможност за налагането на осъдителна присъда. При тези обстоятелства наше задължение е да преустановим случая. Обосновахме решението си на всички страни“, се казва в официалното изявление на полицията.

След задържането му Манчестър Юнайтед се разграничи от него и дори не му даваше да тренира с тима. Грийнууд е част от академията на Манчестър Юнайтед от шестгодишен. Той дебютира за първия състав през 2018 година. Последният му мач за тима беше на 22 януари 2022 година срещу Уест Хям Юнайтед.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК