Оливие Жиру отказа да приеме, че Челси се намира в криза, след като "сините" загубиха от Манчестър Сити снощи, а това бе четвърта загуба в последните пет мача от английската Висша лига за шампионите. Това поражение остави момчетата на Антонио Конте на цели 5 точки от четвъртото място, което дава право на участие в Шампионската лига.

"Разбира се, че стоим зад Антонио Конте. За мен лично това не може да бъде въпрос. Не смятам, че се намираме в криза. Загубихме от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити като гост. Вярно е, че можеше да се справим и по-добре, но играхме срещу големи отбори", каза нападателят.

"Не сме щастливи от това, което показваме на терена, но сега не е времето да говорим дали сме зад треньора, или не сме. Мисля, че е видно, че сме зад него и го подкрепяме. Уикендът не беше добър за нас, защото загубихме, но имаме още девет мача и ще вярваме до края. Никога не се знае какво ще стане, но ние трябва да запазим фокуса си и да печелим следващите си мачове. Трябва ни малко импулс в играта, за да достигнем четвъртото място", добави Оливие Жиру.

Тази събота от 19:30 часа Челси приема Кристъл Палас на "Стамфорд Бридж" в двубой от Висшата лига.
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА