Бившият голмайстор Светослав Тодоров получи признание и от Уест Хям. Наскоро Тоди влезе в Залата на славата на Портсмут, а сега и "чуковете" го уважиха, демонстрирайки признателността си към него за периода му в клуба. Българинът беше част от Уест Хям периода 2001-2002 г., като и на "Ъптън Парк" не го забравят.

БЛИЦ СПОРТ научи, че Тодоров е поканен да присъства на мача между "чуковете" и Манчестър Юнайтед на 10 май. Двубоят за първенството е исторически. Това ще бъде последното домакинство на Уест Хям на "Ъптън Парк" или "Болейн граунд", както още е известно съоръжението в Източен Лондон (с капацитет от близо 35 хиляди места). Там Уест Хям приема съперниците си още от далечната 1904 година, но както вече стана ясно, от следващия сезон се мести на Олимпийския стадион в Лондон, който е за 60 хиляди зрители.

За събитието на 10 май ръководството на "чуковете" е изпратило покани до редица свои бивши футболисти. Тодоров е един от тях и най-вероятно ще се възползва от оказаната му чест и ще подкрепя Уест Хям на живо срещу Манчестър Юнайтед.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!