ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Независимият панел за ключови ситуации във Висшата лига реши, че Диого Жота не е трябвало да бъде изгонен при поражението на Ливърпул с 1:2 от Тотнъм и възникналия огромен скандал в Лондон с отменен редовен гол за гостите, съобщава ESPN. Така се оказва, че грабежът срещу мърсисайдци е бил още по-голям, тъй като и Къртис Джоунс бе изгонен, а „червените“ обжалват неговия червен картон.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Диого Жота получи два бързи жълти картона през втората част на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, като и двата бяха за нарушения срещу Дестъни Удоджи. Панелът установява, че вторият жълт картон на португалеца не е бил заслужен. В доклада се посочва, че "мнозинството счита решението за неправилно, тъй като нарушението не е за жълт картон".

Петимата членове на въпросния панел гласуват с 3:2 гласа "против" решението. В комисията влизат трима бивши играчи и/или треньори, както и по един представител на Висшата лига и съдийската организация PGMOL, която поднесе извиненията си на Ливърпул за отменения редовен гол на Луис Диас заради несъществуваща засада.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!