ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Поредно признание в Англия получи българският национал Илия Груев, който прави впечатляващи мачове за Лийдс от началото на годината. 23-годишният полузащитник беше сравнен с една от легендите на йоркширци от близкото минало Дейвид Бати, който играеше на неговия пост.
 
Паралелът между двамата направи бившият защитник на Лийдс Доминик Матео в официалния подкаст на тима, заемащ четвъртото място в Чемпиъншип.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Начинът, по който играе, по който пази топката - няма как да го сравня с никой друг, освен с Дейвид Бати. Знаехме, че Батс не прави фойерверки, но винаги ще свърши чудесно работата си. Груев е много стабилен. Има пас, може да подаде точно на всеки на дълго разстояние. Сигурен съм, че ще виждаме още повече от него", коментира Доминик Матео. 

"Когато си за първи сезон в един отбор, се стараеш да не правиш грешки, но той тепърва ще расте. Очаквам още от Груев", каза още бившият защитник на Лийдс и Ливърпул. 

Дейвид Бати (на снимката долу) има два периода при йоркширци, където започна и завърши кариерата си. Записа 42 мача за националния отбор на Англия, с който участва на световното първенство във Франция през 1998 г.