Новият мениджър на Фулъм Клаудио Раниери призна, че е нужна много работа в тима, а феновете не бива да очакват чудеса този сезон. Италианският специалист направи Лестър шампион за първи път в историята през 2016 година, а тази седмица замени бившия наставник на Левски Славиша Стоянович на „Крейвън Котидж”. Тимът от Лондон спечели само 5 точки в първите 12 кръга от Висшата лига и последното място във временното класиране доведе до уволнението на сърбина.

"Нужно е да работим много здраво. Tова, което стана преди две години беше бонус и приказка. Сега не е важно да мислим за чудеса. Има още много битки през сезона и е важно всички да работим заедно – клубът, играчите, феновете. Всичко заедно. Имаме нужда от подкрепата на феновете в тежките моменти, както е този сега”, бяха първите думи на новия наставник на Фулъм.

„Фулъм допуска много голове. Аз съм италианец, а за италианските треньори е важно да запазим колкото се може повече сухи мрежи. Сега е важно да забравим какво е станало вчера и да гледаме напред. Трябва да печелим точки. Надявам се да играем добре, но ако го правим и губим мачове, то тогава това е проблем. Фулъм игра добре срещу Манчестър Сити и загуби. Игра добре и срещу Ливърпул, но пак загуби. Дори и да играем грозно, то искам да печелим мачовете”, каза още бившият наставник на френския Нант. Той ше дебютира начело на Фулъм срещу Саутхемптън след паузата за националните отбори.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019