Бившият нападател на Ливърпул и Манчестър Сити Роби Фаулър се изказа като истински фен на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп. Бившият английски национал възхвали германския специалист за работата му на „Анфийлд”, въпреки че тимът загуби от „гражданите” с 1:3 след изпълнение на дузпи във финала за Купата на Лигата.

„Генерално вярвам, че германецът изгражда нещо много специално. Той е доказан шампион. Той ме впечатлява във всяка област. Досегашната му статистика е много успешна история. Понякога съм въодушевен от него”, написа Фаулър в първата си колонка за изданието The New Day.

„Въобще достигането до „Уембли” вече си е успех. Да загубиш финала след дузпи и такава сърцата игра беше тежко. Ако бяха спечелили, щяха да получат още по-голяма подкрепа. Въпреки това отборът на Клоп не се представи зле, а той вече е наложил своя стил и манталитет на победител”, допълва бившият английски национал за финала в турнира за Купата на Лигата. Фаулър игра за Ливърпул от 1993 до 2001 година, а за Манчестър Сити се изявяваше от 2003 до 2006 година.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!