Рок звездата Ноел Галахър попиля Арсенал след загубата с 1:4 от любимия му Манчестър Сити в прекия сблъсък за върха в английската Висша лига. Той е фен на "гражданите" и ходеше на мачове и в годините, в които отборът бе в трета лига.

"Това беше нещо невероятно. Бях на мача. От седмици слушам как този мач решава титлата, как Арсенал ще дойдат и ще покажат защо са първи в класирането. Какво видях? Една група деца, които си мислят, че са претенденти. Дойдоха при шефа, видяха как стават нещата и си тръгват. Нищо. Те не направиха нищо, не се доближиха до играчите на Сити. Единственият начин да загубим този мач бе, ако на нашите футболисти им бе станало скучно, някой бе заспал на терена, например. Шокиран съм от Арсенал", каза Галахър при включването си.

"В предишни години имахме жестоки битки за титлата с Ливърпул и когато те дойдеха на нашия стадион, това бяха мачове на живот и смърт. Правихме с тях едно драматично 2:2, имаше победи, загуби... Но никога не е имало такъв мач, в който съперникът практически отказва да играе футбол. Не може да искаш да отнемеш титлата на Сити и да играеш така", добави основателят на групата "Оейзис".