ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кристиано Роналдо се забърка в нов скандал, повишавайки напрежението около себе си след победата на Манчестър Юнайтед с 1:0 срещу Уест Хям. Още на загрявката португалската звезда отиде да поздрави Луис Саха, който бе част от студиото на “Скай Спортс”, но демонстративно игнорира друг бивш съотборник и легенда на "червените дяволи" Гари Невил.

Само преди седмица бившият десен бек заяви, че “червените дяволи” се представят “по-добре без Роналдо” и също така, че трябва да “прекратят отношенията си с него” възможно най-скоро. Така на мача с "чуковете" португалецът прегърна Саха и бързо поздрави Джейми Реднап, но подмина Невил, който пък заяви: “Извън списъка с коледните картички сме, а?”.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Роналдо не прави за първи път такова нещо този сезон. Преди няколко седмици той поздрави Рой Кийн, но демонстративно пренебрегна Джейми Карагър, който също го критикува публично за поведението му и представянето му на терена. Именно бившият защитник се пошегува с Гари Невил след случката, като написа в социалните мрежи: “Добре дошъл в клуба на Гари Невил, който също бе забравен от Роналдо".

Както е известно, Роналдо прояви неуважение към мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг по време на двубоя с Тотнъм, когато отказа да влезе на терена като резерва и се прибра в съблекалнята преди края на мача и дори напусна стадиона. Впоследствие португалецът бе отстранен и пратен да тренира с втория отбор, но след разговор с нидерландския треньор бе върнат в първия тим.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК