Ръководството на Манчестър Юнайтед проведе спешно заседание за бъдещето на мениджъра Оле Гунар Солскяер след тежката загуба с 1:4 от Уотфорд и не взе окончателно решение за негово уволнение, съобщават английските медии.

Шефовете на "червените дяволи" не са стигнали до консенсус дали сега е точният момент Солскяер да бъде уволнен, а по време на видеоконференцията между тях е бил обсъден и въпросът с неустойката, която специалистът трябва да получи в случай, ако бъде освободен. Според медиите на Острова става въпрос за 7,5 милиона паунда.

Финалната дума за съдбата на Солскяер ще има собственикът на клуба Джоел Глейзър.

"Никога не съм казвал и няма да кажа, че се чувствам в безопасност. Работя с всички сили за клуба и имам на разположение перфектен щаб. Когато говоря с ръководството, това не е разговор между мен и вас, а между мен и клуба. Аз съм треньорът и е нормално да поема отговорността, когато се наложи. Играчите работят усърдно и не пестят сили. Феновете са разочаровани, това е напълно разбираемо. Те са с нас и ни подкрепят през цялото време, в което градим отбора. Започнахме сезона с големи очаквания, подписахме с топ футболисти, но нито играта, нито резултатите са добри. Феновете имат право да изкажат мнението си, особено след такъв мач", сподели Солскяер след загубата от "стършелите".