Единствената българска футболистка в Англия Евдокия Попадинова и съотборничките й от Лондон Бийс влязоха в историята, като успяха да се класират за полуфиналите на турнира за Купата на Англия. Това се случи след победа с 2:0 срещу Шефилд.

Победата за Евдокия обаче беше горчива. Попадинова се оплака от скандалното отношение на съперничките й. "Обиждаха ме, ритаха ме, казваха ми да си ходя в скапаната държава, но така и не успяха да ме пречупят! Сега мога да се прибера в България супер горда и щастлива, защото моят отбор продължава да прави история! С много борба и с много труд станахме първият отбор от втора дивизия, който достига до полуфинал за Купата на Англия", разказа за преживяното Попадинова.

"Сега сме един от четирите отбора в цялата страна, които продължават напред. Следващият мач на Лондон Бийс е 28 август срещу Астън Вила", добави родената в Хаджидимово голмайсторка.

По пътя си към успеха за Купата на Англия "пчеличките" отстранихме доста силни отбори, включително шампиона на Англия при жените - Челси.