Кристиано Роналдо бесен е нахлул в тунела на „Стамфорд Бридж“, след като Манчестър Юнайтед направи 1:1 при гостуването си на лидера в класирането Челси.

36-годишният португалец влезе в игра като резерва за „червените дяволи“. Това е вторият случай от началото на сезона, в който той не е титуляр за Юнайтед. За първи път това се случи преди месец при домакинското реми 1:1 с Евертън.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Също като на „Олд Трафорд“, Роналдо не беше в добро настроение. Той не поздрави играчите на Челси, както и съотборниците си. Още повече, че не отправи традиционните си аплодисменти към трибуните като благодарност за подкрепата на феновете.

Множество британски журналисти, присъствали на „Стамфорд Бридж“, свидетелстват, че Кристиано Роналдо с буреносно настроение е нахлул в тунела на стадиона на Челси и се е отправил към съблекалнята на Юнайтед.

Майкъл Карик, който в момента временно е начело на „червените дяволи“, обясни след мача, че е решил да остави португалеца като резерва в опит да промени представянето на отбора си в офанзивен план. 40-годишният специалист обясни, че преди мача е имал разговор с Роналдо за тактическия си план и петкратният носител на „Златната топка“ не е имал нищо против решението на бившия си съотборник в Юнайтед да го остави резерва.