Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е разтревожен от играта на Манчестър Юнайтед през първото полувреме срещу Аталанта. „Червените дяволи“ губеха с 0:2 на своя стадион, но след това извършиха обрат в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Скоулс смята, че схемата с двама дефанзивни халфове и четирима офанзивни играчи пред тях е напълно неприложима срещу силни отбори. И ако Юнайтед излезе така срещу Ливърпул и Манчестър Сити, ще бъде разгромен. Дербито срещу мърсисайдци е в неделя.

„Първото полувреме отклони вниманието ми от второто. Беше притеснително. Приличахме на всичко друго, но не и на отбор. Срещу качествен съперник Юнайтед няма да спечели. Представете си Юрген Клоп, гледайки първото полувреме на „Олд Трафорд“ срещу Аталанта, как е потривал ръце.

Не искам да звуча като човека, който разваля купона след този успех, но първото полувреме буди голяма тревога у мен. Съжалявам за двамата халфове, но няма шанс отборът да играе 4-2-4 този уикенд, защото ще бъде унищожен. Ако играем така срещу Ман Сити и Ливърпул, ще бъде катастрофа“, заяви Скоулс.