Мениджърът на Лестър Брендан Роджърс категорично отхвърли слуховете, че ще напусне "лисиците", за да поеме Манчестър Юнайтед, след като е спряган за постоянен треньор след раздялата с Оле Гунар Солскяер.

Временно начело на "червените дяволи" е Майкъл Карик, който бе асистент на Солскяер, но Роджърс е спряган от медиите, заедно с Маурисио Почетино и Ернесто Валверде.

"Преди всичко е неуважително да ме питате това, защото в момента там има мениджър (Карик), добър треньор и добър човек, който работи в клуба. Второ, не мога да коментирам тези слухове, защото това е нещо, което не е реално", коментира Роджърс на днешната си пресконференция.

"Аз съм мениджър на Лестър. Горд съм да бъда тук, за мен е привилегия и съм напълно отдаден на работата си с играчите, клуба, собствениците. Няма нищо повече. Няма как да контролираме слуховете, но те не ме притесняват. Аз винаги съм концентриран върху следващия мач, така че сега мисля единствено за Челси и нашата подготовка", добави мениджърът на "лисиците".