Манчестър Юнайтед започна търсенето на наследник на Оле Гунар Солскяер за мениджърския пост на тима. Фаворитът вече е набелязан и както се очакваше това е наставникът на Лестър Брендън Роджърс.

Според информациите в Англия, „червените дяволи“ вече са започнали преговори с 48-годишния специалист. Неговото преминаване на „Олд Трафорд“ обаче няма да излезе евтино. Твърди се, че Юнайтед е готов да плати на „лисиците“ компенсация от 8 милиона паунда.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Това означава, че смяната на Солскяер ще излезе на „червените дяволи“ общо 15,5 милиона, тъй като 7,5 милиона е неустойката, която ще бъде платена на 48-годишния норвежец заради преждевременното прекратяване на договора му.

Двама от останалите претенденти за поста вече отрязаха Манчестър Юнайтед. Това са селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике и треньорът на Аякс Ерик тен Хааг.

Относно информациите, свързващи го с работа на „Олд Трафорд“ Енрике е направил изключително любопитен коментар пред испанските журналисти: „Манчестър Юнайтед? Днес не е 1-ви април!“.

„Задавате ми идиотски въпрос! Нямам желание да коментирам Манчестър Юнайтед, целта ми е да спечеля трофеи“, заявил Тен Хааг през медиите в Нидерландия.

Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън обяви, че неговия личен фаворит за поста е Маурисио Почетино, който в момента е начело на ПСЖ. Според английските издания, друг вариант е Зинедин Зидан, за когото наскоро стана ясно, че е започнал да учи английски език.