Юрген Клоп получи страхотно признание в Ливърпул, след като бе изрисувана стена на къща с неговия образ, а на 51-годишния германец му липсва само първата титла начело на мърсисайдци.

От края на миналата седмия феновете на „червенуте“ се радват на чудесно изрисуваната стена на улица „Джордан“. Произведението на изкуството е направено за два дни, а Ливърпул гордо се похвали с него чрез официалния си сайт.

Юрген Клоп е нарисуван в типична за него поза, усмихвайки се с ръка на гърдите върху логото на клуба. Той има всички поводи за радост, след като Ливърпул вече на върха, тъй като шампионът Манчестър Сити загуби с 0:2 при визитата си на Челси и отстъпи първата позиция. „Червените“ нямат загуба и са инкасирали само 6 гола за 16 кръга, а чакат първа титла от 1990 година.

Под ръководството на Клоп до момента Ливърпул е загубил три финала, последният от които от Реал Мадрид (1:3) във финала на Шампионската лига миналия сезон. Преди това „червените“ бяха паднали от Севиля (1:3) през 2016 година в спор за трофея в Лига Европа и от Манчестър Сити (2:4 след дузпи) на финала за Купата на Лигата през същата година.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019