Челси донесе поредно разочарование на феновете си този сезон, след като снощи допусна загуба с 0:1 от Мидълзбро в първи полуфинален мач от “Карабао къп”. 

Феновете на “сините” не останаха никак доволни от представянето на своите, освирквайки ги през голяма част от срещата. След последния съдийски сигнал един от лидерите на тима Тиаго Силва отиде пред сектора с гостуващите привърженици и опита да ги успокои, но без особен успех.

Някои запалянковци нападнаха бразилеца и съотборниците му с неприлични реплики и жестове. 

Мениджърът на лондончани Маурисио Почетино все пак остана оптимист и след загубата кача, че има и втори мач на “Стамфорд Бридж”, в който Челси ще поправи грешката си. 

"Трудно е да се говори за играта ни. Допуснахме няколко грешки и съперникът ни наказа. Създадохме положения, но не бяхме достатъчно прецизни в завършващата фаза”, коментира Почетино. 

"Насочваме мисли към мача с Фулъм в събота, а след това да се подготвим за реванша с Мидълзбро. Разочаровани сме, но има още 90 минути на “Стамфорд Бридж”. Убеден съм, че след две седмици можем да обърнем всичко в наша полза", подчерта 51-годишният аржентински специалист.