Тотнъм завърши 2:2 в гостуването си на Манчестър Юнайтед, но въпреки това записа рекорд в английската Висша лига благодарение на своята атака.

"Шпорите" вече са вкарвали поне 1 гол във всеки от последните си 33 мача за първенство след поражението с 0:1 от Уулвс през март миналия сезон. Това е най-дългата серия в историята на клуба във Висшата лига.

Кевин де Бройне пък имаше ключова роля за страхотен триумф на Манчестър Сити срещу Нюкасъл, след като "гражданите" осъществиха обрат веднага след влизането на белгийския гений и стигнаха до трите точки. Де Бройне първо се разписа за 2:2, а след това в самия край асистира на Оскар Боб за победния гол на Манчестър Сити. Именно с тази асистенция белгиецът се изравни с Уейн Рууни по брой асистенции в историята на Висшата лига. В момента двамата имат по 103 подавания за гол, а пред белгиеца има само още две легенди. На второ място в този списък е Сеск Фабрегас със само осем асистенции повече, така че има големи шансове да бъде настигнат още този сезон. Много по-трудно ще бъде достигането на абсолютния рекордьор Райън Гигс, който има общо 162 асистенции във Висшата лига с фланелката на Манчестър Юнайтед.