Уест Хям обяви, че е продал абонаментните карти за следващия сезон на Висшата лига. Шампионат 2016/17 ще бъде първият за „чуковете“ на новия им дом – олимпийския стадион в Лондон.

Вицепрезидентът Карън Брейди благодари в специално обръщение на феновете, които са си закупили карти за следващия сезон. Както е известно, утре предстои последния мач на Уест Хям на „Ъптън Парк“. Двубоят е срещу Манчестър Юнайтед.

„Решението да се преместим на олимпийския стадион беше смело, но сме доволни, че феновете показаха своята подкрепа, като купиха всичките абонаментни карти. Ще започнем първия си сезон в новия ни дом с 50 000 притежатели на карти. Имаме още десетки фенове в списъка с чакащите, които също искат да си направят абонамент“, обяви Брейди.

„Дейвид Съливан, Дейвид Голд и аз винаги сме имали вяра във феновете на Уест Хям. Никога не сме се съмнявали, че те може да не напълнят олимпийския стадион. Ние имаме най-голямата средна посещаемост във Висшата лига и всеки един мач от последния ни сезон на „Ъптън Парк“ беше разпродаден“, допълни вицепрезидентът на „чуковете“.

Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!