Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер показа пълното си разочарование от играта на тима си при загубата с 0:4 в дербито срещу Ливърпул. "Артилеристите" не отправиха нито един удар във врата на съперника срещу 10 за Ливърпул.

"Къде сме сбъркали? Навсякъде. От първата до последната минута. Технически, физически... бяхме наказани. Резултатът е следствие от нашето представяне. То не бе достатъчно добро. Направихме нещата лесни за тях, а нашите грешки им дадоха още по-голям комфорт. Представянето ни бе пълна катастрофа".

"Не трябва да ставаме прекалено емоционални и трябва да анализираме от дистанция, но има причини, които стоят зад това. Трябва да приемем последствията от подобно представяне. Емоциите са негативни, но не е правилният момент да говорим за това".

"Не искам да говоря за освиркванията на феновете. Това е част от техните чувства. Ако аз съм проблемът, съжалявам, но вярвам, че всички заедно загубихме този мач. Единственото, което можем да направим, е да се върнем с много по-добро представяне", заяви Венгер.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ТРАНСФЕРИТЕ В АНГЛИЯ -ТУК!
РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!