Временният старши треньор на Берое и доскорошен помощник на Хосе Луис Ачиари – Алехандро Сагерас, коментира срещу 1:1 срещу Арда в Кърджали от 11-ия кръг на efbet Лига.

"Берое направи голямо усилие, всички играчи се раздадоха. Опитвахме се да владеем топката и това доведе до много положения пред противниковата врата. Те имаха няколко контраатаки, но това е нормално, когато играем изнесени високо.

Много съм доволен от раздаването на играчите, от представянето и това, че искаха да владеят ситуацията днес. Работихме много здраво до момента в дефанзивен аспект, бяхме много силни и направихме стъпка напред, справяхме се по-добре с топката в крака.

Играчите работиха добре, това е млад състав, имаме футболисти с голяма продуктивност, идват от добри школи от Испания, Италия, Уругвай, Бразилия и Стара Загора. Те са гладни за футбол и го показаха днес.

Относно моя бивш колега Хосе Ачиари...Това са решения, които се взимат от ръководството, ние сме работници на клуба, следваме нашата линия на работа и вярваме в проекта Берое Стара Загора.

Дойде нов треньор, който ще реши с какъв щаб и проект ще работи, за да се продължи развитието на тези млади и талантливи играчи. Благодаря на всички фенове, които дойдоха в Кърджали и ни подкрепяха“, заяви Алехандро Сагерас.
 

efbet Лига - сезон 2024/2025

 

 подкрепя българския спорт