Треньорът на Арда Кърджали Георги Чиликов заяви след равенството 1:1 срещу Берое в Стара Загора, че играчите му са заслужили точката. 

"Ако трябва да съм честен, имаше период между дузпата и края на първото полувреме, когато бяхме притеснени. Имахме доста индивидуални грешки и за щастие Берое не вкара втори гол, защото щеше да приключи мача. Момчетата обаче показаха желание и характер през второто полувреме. Иначе без причина давахме топката на Берое, които имат класа и скорост, но в крайна сметка заслужихме точката“, сподели Чиликов след срещата.

"Ако знаех как ще стоим при едната и при другата тактика, щях преди мача да я променя. Ще работим по някои детайл, по които е нужно повече да се обърне внимание. Тежко се играе срещу такъв добър отбор, срещу който Арда е побеждавал постоянно в последните години. Това ни задължаваше да се представим добре и днес. Няма какво да ме изненада, аз съм участвал в изграждането на този отбор, гледал съм много от тези момчета. Затова бях убеден, че ни чака тежък мач, както и стана. Моите футболисти са мъжкари и играха със сърце, като в един момента дори вътрешно мислех, че ще ги обърнем. Имаше напрежение. Сега ги опознавам играчите, те са млади момчета и това е нормално. Някои от тях играят в елита от 1-2 години. На тях им трябват и такива мачове под напрежение и с мачовете това ще се коригира“, добави наставникът на тима от Кърджали.