Голмайсторът за Арда в мача с Черно море Иван Коконов похвали съотборниците след успеха с 1:0 и класирането за новия европейски клубен турнир Лигата на конференциите.

"Всички момчета в съблекалнята показаха, че са големи мъже. Показаха, че имат големи сърца. Мачът с Черно море бе много труден - игра на психика, на воля. Показахме, че искахме повече победата и го постигнахме. Коства ни много сили, но се радвам, че победихме. Показахме, че имаме дух и се вдигнахме за този мач след загубата от ЦСКА във финала за Купата. Бяхме готови за днес. Радвам се за постигнатият успех, тъй като той не е никак малък", сподели Коконов след мача.

"Най-тежките периоди за тима бяха след карантината, която прекарахме. Болестта удря в слабите места и изцежда силите. Не бяхме добре физически. Това се видя в първите мачове след карантината. Правихме няколко подготовки през този сезон, което ни натовари физически, но се видя, че си заслужава. Вярвах си, че ще вкарам гол в последния, толкова важен мач. Радвам се, че го постигнах. Сега ще се насладим на този успех. Градът го заслужава. Наслаждавам се на това, което ни предстои в Арда", добави героят за Арда.