Треньорът на Арда Кърджали Николай Киров коментира поражението с 1:2 при гостуването на Етър Велико Търново и заяви, че отборът му по никакъв начин не заслужавал да спечели.

“По никакъв начин не заслужавахме да спечелим и като агресия, и като създадени положения. Етър напълно заслужено спечели. Нито им отговорихме на агресията, нито на създадените положения“, сподели Киров.

„Дезорганизирани действия от наша страна. Определено проблемът в нашата игра е агресията. Абсолютно съм сигурен, че сме отстъпили в единоборствата“, добави той.

„Докарвахме нещата до наказателното поле, но там нищо не се случваше.“

„Футболът е напрежение, който не може да се справи с това напрежение, значи футболът не е за него.“

„Позитивни резултати може да има само при промяна в състезателите. На този етап от първенството е напълно нормално да нямаме пълна група.“

„Арда трябва да подобри играта си и в двете фази на игра, а не да мисли на кое място ще се класира. Без да се подобри играта, трудно може да се търсят, каквито и да е резултати. Ако футболистите не започнат да играят с по-голямо самочувствие с топката и при изграждането на играта, изобщо не трябва да се мисли, за каквото и да е класиране“, каза още Николай Киров.