Треньорът на Арда Николай Киров говори след нулевото равенство в Пирин на „Арена Арда“ в мач от 23-ия кръг в Еfbet Лига. „Да не спечелим мача, както и предния също, основната причина е, че не отбелязахме гол или голове. Като брой атаки, ситуации и статистика – добре, но ни липсва завършващия удар. Липсват ни верните решения. Там мисля, че е разковничето, защото момчетата са сприхави в наказателното поле. Има миг на зачудване в наказателното поле", започна Николай Киров.

„Не сме отбор, който не отбелязва доста голове. Имало е дълъг период без отбелязано попадение. Дали е психически проблемът ще го установим тепърва. Напуснаха ни и креативни играчи в нападение, като Преслав Боруков и Абубакар Тунгара, но трябва да се справим.  Трансферът на Тунгара ще излезе официално, когато е готов. Той се намира в Южна Корея и предстои да мине медицински тестове, иначе условията са уговорени", потвърди Белия.

"Чинонсо Офор е тук – централен нападател, който не е от Европейски съюз и трябва да му бъдат оправени документите“, добави треньорът на Арда.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024