Агенция БЛИЦ потърси за коментар бившият защитник на ЦСКА Емил Кременлиев, който в момента е помощник треньор на Николай Киров в Арда. Двата отбора изиграха драматичен мач снощи, завършил 1:1 в "Борисовата градина". Гостите изравниха от дузпа в 93-ата минута. 

- Г-н Кременлиев, какво е усещането при завръщането Ви на "Армията" след толкова години?
- Да, наистина се вълнувах, тъй като за първи път идвам на стадион "Българска армия" след 20 години отсъствие. В ЦСКА прекарах чудесни години, но и в момента се чувствам прекрасно в Арда, където организацията е на високо ниво, а и както се вижда играта на отбора върви. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

- От ЦСКА претендират за несъществуваща дузпа във ваша полза в последната минута...
- Аз уважавам много ЦСКА, уважавам много и Любо Пенев, който е един от най-добрите треньори в България. Лично според обаче нарушение имаше. На повторението се вижда как Занев дърпа Пламен Крумов. А и самият Крумов призна това след мача. Смятам, че младият съдия Васимир Ел-Хатиб се справи на много високо ниво в двубоя. А все пак е рядкост някой да се осмели да отсъди дузпа в последните минути за противниковия отбор. Ние обаче също имаме претенции към съдийството.

- Какви са те?
- В случая вината не е в главния съдия, а в неговия помощник. При головата атака на ЦСКА имаше засада на Георги Йомов, но страничният рефер не видя добре ситуацията. Аз мисля, че е излишно да се влиза в полемики и спорове, защото Арда категорично не беше надигран, а в последните минути даже намерихме смелост да потърсим изравняването и го постигнахме. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството