Старши треньорът на Арда – Александър Тунчев говори след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 от четвъртфиналите на Sesame Купа на България.

Болезнено. Мога смело да кажа, че в трети мач имаме повече положения, надиграваме ги и пак губим. Наистина е трудно. Трябва да сведем до минимум тези грешки. В мачовете, които загубихме го направихме след наши грешки. От ситуациите, които създаваме трябва да вкарваме поне една”, коментира Тунчев.

„120 минути са си доста време, в които е нормално да има някаква умора в играчите. Като цяло, с изключение на някои, които пропуснаха няколко тренировки, стояха добре. Видя се, че след 70 ата минута умората си оказа влияние. Трудно придвижвахме топката, прибързвахме на моменти, но не мога да кажа, че не са се раздали футболистите.

Със сигурност ще има спад в настроението. Имахме реални шансове да продължим в следващия кръг. И да съжаляваме и да не съжаляваме, този мач трябва да го забравим. Следващият мач ще бъде много труден. Ще се опитаме, и се стараем от самото начало, трябва да направим този красив футбол печеливш и постоянен”, каза още специалистът.

Купа на България - сезон 2022/2023