ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Маги Джанаварова и Ники Кънчев в играта "Ефбет Лига" на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на Арда Александър Тунчев изригна срещу съдийството след загубата с 1:2 от Лудогорец, дошла след обрат за гостите от Разград. Той критикува програмата и запита защо е необходимо да се помага на "орлите", които са достатъчно добър отбор.

„Допуснахме два гола. Като ги гледах, наистина можеше да противодействаме по друг начин. И при първия, и при втория гол, неща, които ги бяхме гледали, но допуснахме грешка“, започна Тунчев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Ако трябва да почна от по-далеч (за съдийството), мача за Купата. Слагат ни да играем в сряда, след това в понеделник. Лудогорец играе в събота. Това са два дни почивки. Защо не ни направиха за купата мача в понеделник, за да сме равнопоставени? Имаше умора. Може и да ме накажат, но трудно се играе с още трима души против тебе. Чист фал, идентични нарушения за тях ги отсъждат, за нас не. Съдията не е виновен за головете, но изнерви футболистите“, добави той.

„Не си крием нашите слабости, но защо е необходимо някой друг да помага на Лудогорец? Те са добър отбор. Нали искаме едно равнопоставено първенство и който е по-добър, да победи. Доста отбори имат апетит към челната шестица. Нямам идея кой ще ни свири следващия мач. Ще се борим, ако не успеем за топ 6, за седмото място. В такива мачове, когато според мен губим несправедливо, се обезсмисля работата“, завърши наставникът на Арда.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК