Треньорът на Арда Александър Тунчев бе доволен след успеха над Локомотив (София) с 3:0 в Кърджали в мач от първия кръг на плейофите в efbet Лига.

„Съумяхме да си реализираме ситуациите. Преди една седмица не успяхме да реализирахме и после страдахме. Днес пропуснахме много, но и много реализирахме. Щом сме успели да вкараме три гола, то значи, че сме си си свършили работата в атака“, започна Александър Тунчев.

„В предишните мачове също играхме добре, но не успявахме да си вкараме положенията. Казах на момчетата да играят без страх. Мачът със Славия ще реши 7-ото място и там трябва да играем освободено. Няма нищо задължително, ще си гоним целите. Ще се опитваме да побеждаваме във всеки един мач с добра игра“, каза още той.

„Ръководството ни уведоми преди мача, че е имало разговори с БФС. Арда е отбор с традиции и трябва да се обърне внимание на проблема. Опитахме се с разговори да кажем, че всичко ще трябва да се решава да на терена и да има еднакъв аршин. От това, което подразбрах, ние не искаме да се подиграват с нас. Опитахме се да запазим това в тайна от футболистите“, завърши Тунчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига